Published: 5/7/2019 4:39:01 PM

This is a news from the Finwire news agency Disclaimer


Finwire about FluoGuide A/S: 'En fantastisk første dag' - Fluoguide-direktør efter 40 procent stigning i børsdebut - Interview

"Det var vildt, hvordan det væltede ind med Fluoguide-handler i de første minutter, vi stod derinde. Det er en fantastisk første dag, vi har haft."

Sådan lyder reaktionen fra Morten Albrechtsen, CEO hos Fluoguide, til Finwire kort før lukketid for forskningsselskabets debut på Spotlight-børsen, som klokken 16:34 viser en stigning på 39,39 procent i aktien.

"Forventningerne var, at den skulle stige, men vi var også lidt urolige for, hvilken vej den ville gå. Vi vidste ikke, hvad der ville ske," indrømmer Morten Albrechtsen, som dog hurtigt er klar til at kigge fremad efter den stærke debut.

"Vi er klar over, at det her er starten på en rejse, og vi har mange ting, vi skal lave," siger han og udpeger de tre ting, der nu skal i fokus.

"Der er tre ting, vi skal opnår det næste år; vi skal vise, at vores produkt virker på mennesker, så vi skal have lavet et klinisk studie, vi skal bygge en pipeline op, og så skal vi lave partnerskaber," fortæller han.

Read more about FluoGuide A/S