Published: 5/15/2020 8:28:13 AM

This is a news from the news agency Direkt Disclaimer


Direkt about VibroSense Dynamics AB: ÖKADE INTÄKTER 1 KV, VISS PÅVERKAN COVID-19

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Vibrosense rörelseintäkter för det tredje kvartalet, januari-mars 2020, uppgick till 0,6 miljoner kronor (0,09) och består av intäkter avseende försäljning och uthyrning av fot- och handinstrument.

Resultatet efter finansiella poster uppgick till -1,6 miljoner kronor under kvartalet (-1,8).

Under första kvartalet har Vibrosense lagt stor kraft på att skapa möjligheter inom vårdsektorn för att bygga nätverk inom diabetesvården.

"Covid 19-situationen medför att vårdsektorn stängts ner för många planerade affärssamtal och detta påverkar givetvis våra möjligheter att göra affärer och starta nya samarbeten inom diabetesvården … Trots detta har vi hunnit skapa en bra grund för att gå vidare med kraft så snart situationen tillåter", skriver Vibrosense.

Bolagets likvida medel per den 31 mars 2020 uppgick till 11,9 miljoner kronor (5,2). Tredje kvartalets kassaflöde uppgick till -1,8 miljoner kronor (-1,3).

"Det extra tillskott av kapital vi erhåller genom den riktade nyemission som kommunicerades den 11 maj, ger oss önskad stabilitet för att med oförändrad kraft fortsätta våra satsningar på expansion", skriver vd.



                    
                

Read more about VibroSense Dynamics AB