Published: 5/9/2019 2:56:12 PM

This is a news from the Finwire news agency Disclaimer


Finwire about Parans Solar Lighting AB: Parans förhandlar om stora projekt i Indien, första projektet bedöms värt 4 miljoner kronor

Teknikbolaget Parans Solar Lighting har inlett förhandlingar med en indisk entreprenör för flera större infrastrukturprojekt i Indien, varav det ena är en tunnelbanestation där slutkunden är ett statligt bolag. Det slutliga ordervärdet bedöms hamna på minst 4 miljoner kronor för den första tunnelbanestationen. Det framgår av ett pressmeddelande.

Bolagen har tecknat ett avsiktsavtal kring flera stora projekt i Indien. Eftersom förhandlingar pågår mellan parterna kan detaljer avseende kund, slutkund, projekten eller total orderstorlek i nuläget inte offentliggöras. Parans kan dock informera att det ena projektet avser tunnelbanestationer där parterna nu konkretiserar projektet kring en första tunnelbanestation, men projektet kan komma att omfatta ett 15-tal stationer.

Det andra infrastrukturprojektet där förhandlingar nu pågår är Mumbais Internationella flygplats. Omfattningen på detta projekt är ännu inte fastställt men det är ett flertal kontor och andra ytor som just nu projekteras.

Read more about Parans Solar Lighting AB