Published: 6/14/2019 10:50:20 AM

This is a news from the Finwire news agency Disclaimer


Finwire about Red Reserve Entertainment: Red Reserves dotterbolag Millionmind har tecknat avtal med flera kunder

Red Reserves dotterbolag Millionmind har efter lanseringen av sin nya quiz- och gamificationplattform tecknat avtal med flera kunder, bland annat Vattenfall, Dagen, Fabege och Bonava. Det framgår av ett pressmeddelande.

Tidningen Dagen var först ut i det nya verktyget, med ett påskquiz där man kunde vinna ett handgjort kors i olivträ från Betlehem. Kampanjen blev en succé och Dagen såg det som en ekonomisk fullträff, skriver bolaget.

Fastighetsbolagen Fabege och Bonava har båda valt att teckna en löpande licens för verktyget och de har nyligen gjort varsin kampanj, i Fabeges fall ett quiz om själva företaget till hästshowen Global Champions Tour, medan Bonava valde ett tema kring inredningstrender för sina följare. Även Vattenfall har köpt en quizkampanj, som lanseras senare i sommar.

Förutom dessa nämnda kunder har även andra företag tecknat licenser och köpt kampanjer under våren.

"Det är kul att vi lockar till oss stora varumärken med den nya plattformen. Det känns också väldigt inspirerande med det positiva bemötande som både gamla kunder och nya kontakter ger oss och plattformen. Känslan är att vi verkligen är på rätt väg och att investeringen i utvecklingen av ett nytt, modernt verktyg var ett mycket bra beslut", säger Olav Törnblom, vd för MillionMind och Red Reserve Entertainment.

Read more about Red Reserve Entertainment