Published: 10/21/2019 3:09:15 PM

This is a news from the Finwire news agency Disclaimer


Finwire about Josab Water Solutions AB: Josab tecknar distributionsavtal i Kina

Vattenreningsbolaget Josab Water Solutions kinesiska dotterbolag tecknar distributionsvtal med Checoa Environmental Technology. Genom avtalet blir Checoa en icke exklusiv distributör för Josabs filtermaterial Aqualite och vattenreningsutrustningar i regionen Shanghai stad, Zhejiang-provinsen och Jiangsu-provinsen i Kina.

Enligt den avsiktsförklaring som tidigare undertecknats pågår det också en due diligence-process mellan Josab och Checoa ovan, vilket således i juridisk mening är fristående från detta distributionsavtal.

Den pågående etableringen av ett joint venture-bolag mellan Josab och Beijing Win Fortune Technologies och Global Green Development Capital China, med exklusivitet för hela Kina, kommer påverkas genom att detta avtal kommer ingå i uppgörelsen och således hanteras via det kommande joint venture-bolaget.

Checoa är i vissa delar en pionjär inom Waste Water, och framstående inom behandling av svårt nedsmutsat industriellt avloppsvatten, som ger kunderna en helhetslösning inklusive, men inte begränsat till, forskning, design, konstruktion, teknik och drift. Checoa är en marknadsaktör som integrerar globala tekniker med en mycket erfaren projektledningsprocess, idag främst i ovan omnämnda marknader.

Read more about Josab Water Solutions AB