Published: 11/27/2019 4:43:42 PM

This is a news from the Finwire news agency Disclaimer


Finwire about MedicPen AB: Medicpens slutseminarium i danska TIM-projektet äger rum den 27 januari 2020

Medicinteknikbolaget Medicpen meddelar att de danska TIM-kommunerna och Digitaliseringsstyrelsen har beslutat att ändra datum för slutseminariet där Alexandrainstitutets evalueringsrapport ska läggas fram. Slutseminariet kommer att äga rum den 27 januari nästa år, enligt ett pressmeddelande.

Vid slutseminariet presenteras Alexandrainstitutets slutevaluering. Vidare kommer konsortiet att framträda för att beskriva projektet ur ett leverantörsperspektiv. Därutöver kommer kommunernas värdering av potentialen av medicinhanteringssystemet att presenteras samt en video som handlar om en patients upplevelse av att använda läkemedelsdispensern Medimi Smart.

Parallellt med framtagningen av Alexandrainstitutets rapport beslutade Aalborg kommun i oktober att beställa en kompletterande "business case-rapport" från Life Science Innovation North, LSI, vilken beräknas vara färdigställd vid årsskiftet. LSI:s rapport kommer att baseras på data från Aalborg kommun och bli tillgänglig för alla danska kommuner.

Read more about MedicPen AB