Published: 1/20/2020 7:48:06 AM

This is a news from the Finwire news agency Disclaimer


Finwire about Zoomability Int AB: Zoomability står väl rustade för att leverera Zoomar kommande månader

Zoomability står väl rustade för att leverera sina terränggående eldrivna fyrhjulingar Zoomar kommande månader. Det framgår av ett vd-brev som publiceras på måndagen.

"Vi har nu vänt blad i almanackan och kommit en bit in på 2020. Förutom att leverera och fakturera det vi redan sålt gäller det att öka våra marknadsaktiviteter för att kunna sälja ännu mer, men också att effektivisera produktionen för att minska kostnaderna och få bättre marginaler. Det är så utmaningarna ser ut för det här året", skriver Pehr-Johan Fager i vd-brevet.

Zoomability har stora förhoppningar på samarbetet med McCabe Outdoor Mobility i USA som har fått möjlighet att expandera sin verksamhet från delstaten Ohio till alla delstater i USA, men samtidigt utan exklusivitet.

"I Europa har vi en hel del på gång, och i Italien finns det bland annat en kund som vår distributör förhandlar med där det gäller avtal om uppemot 20 stycken Zoom Uphill. Tyvärr verkar inte den kund i Belgien som tidigare kommunicerats om att ta vårt erbjudande", skriver Pehr-Johan Fager.

"Jag kan dock konstatera att vi är på rätt väg, vilket är det viktigaste, och ser fram emot 2020 med stor tillförsikt", avslutar Pehr-Johan Fager vd-brevet.

Read more about Zoomability Int AB