Published: 4/8/2020 12:19:25 PM

This is a news from the Finwire news agency Disclaimer


Finwire about Vindico Group AB: Vindico tar nya återförsäljare, lanserar nya produkter, installation på Liseberg och av butiksDNA

Säkerhetsbolaget Vindico publicerar på onsdagen sitt första nyhetsbrev, som är tänkt att släppas månadsvis.

Ahlsell Sverige blir ny återförsäljare till Vindico. Fokus läggs initialt på bolagets laddskåp och Vindico väntar på en första order.

Marknadsplatsen Cdon blir återförsäljare för Vindicos egna Safe"n"Sound och SelectaDNA märksatser för konsumenter.

Vindico lanserar nu Unipad, som är ett nytt laddskåp för Ipads och andra surfplattor. Unipad kan ladda och förvara upptill 16 surfplattor eller mobiltelefoner.

Nöjesparken Liseberg har länge varit en viktig kund för Vindico. Lisebergs nya åkattraktion Underlandet får sitt kameraövervakningssystem installerat av Vindico. Underlandet är en dark ride där gästerna får följa med Lisebergskaninerna under jord.

Bauhaus startar vecka 13 installationen av ButiksDNA, initialt i tre varuhus i Stockholm, Göteborg och Helsingborg. Bauhaus har 21 varuhus i Sverige.

Matrebellerna är en handlarägd dagligvarukedja inom Bergendalskoncernen. En första butik, som ligger i Flemingsberg, har nu satt igång med ButiksDNA.

Avslutningsvis lanserar Vindico nu ett kamerasystem för temperaturmätning, för att företag och organisationer beröringsfritt skall kunna kontrollera om personal och besökare har feber och i så fall agera utifrån detta. Systemet möjliggör snabb mätning av ett stort antal personer som passerar en ingång eller annan typ av kontrollpunkt.

Read more about Vindico Group AB