Published: 6/4/2020 7:52:50 AM

This is a news from the Finwire news agency Disclaimer


Finwire about Touchtech AB: Touchtech ser tydliga tecken på att återhämtning har börjat

Mjukvarubolaget Touchtech upplever en fortsatt utmanande marknad, men ser nu tecken på att en återhämtning har börjat.

I princip alla butiker som arbetar med Vendo är åter öppnade. Jack & Jones, som är en del av Bestseller, har också anslutit ytterligare butiker.

"Extra glädjande är att försäljningen via Vendo redan nu är i nivå med innan pandemin slog till. Vi har därmed fått indikation om att arbetet med att rulla ut Vendo till fler butiker och varumärken hos Bestseller är en strategisk viktig prioritering", skriver Deniz Chaban i ett nyhetsbrev.

Touchtech kommer också att göra tilläggsleveranser till Vero Moda till ett värde om 650 000 kronor. Leverans sker i juni.

Dialogen med Coop Obs Bygg i Norge har återupptagits, då Norge börjat öppna upp, med planen om att utöka Vendo till ytterligare åtta nya butiker under året.

Cramo testar Touchtech Lima på sex depåer och kommer därefter att lanseras bredare runt om i landet. Den initiala affären är mindre, men om Cramo växlar upp tjänsten till samtliga 90 depåer blir den mer betydande.

"Under maj har vi initierat dialog med några av världens största globala varumärken inom mode och sport, vilket är helt i linje med den nya strategin. Även om beslut- och investeringsmöjligheterna på kort sikt är begränsade har vi fått bekräftelse på att våra tjänster och digitaliseringslösningar är något som kommer prioriteras högt", avslutar Touchtech-chefen.

Read more about Touchtech AB