Published: 7/27/2020 3:12:12 PM

This is a news from the Finwire news agency Disclaimer


Finwire about Zoomability Int AB: Zoomability ökar sin marknadsnärvaro i USA

Zoomabilitys distributör Zoom-USA har knutit till sig Top Mobility, USA:s största onlinebutik för eldrivna mobilitetsprodukter, som återförsäljare. Top Mobility är baserade i Florida men säljer och levererar till kunder i hela USA. Det skriver Zoomability i en nyhetsuppdatering.

Vidare skriver Zoomability att man via Zoom-USA också sålt sin första Zoom till Make-A-Wish-Foundation som har sitt huvudkontor i Phoenix, Arizona. Organisationens syfte är att hjälpa barn och ungdomar som har svåra obotliga sjukdomar.

"Både Top Mobility och våra kontakter med Make-A-Wish gör att vi breddar vår marknadsnärvaro i USA. Med dessa två, tillsammans med Zoom-USA och Living Spinal, räknar vi med att under hösten och framöver bättre kunna ta tillvara på de möjligheter som finns för Zoomability på världens största marknad för eldrivna fyrhjulingar anpassade för personer med funktionsvariationer. Make-A-Wish har för övrigt 38 kontor runt om i världen och om Zoom Uphill® blir en succé i USA kan det kanske smitta av till övriga Make-A-Wish-länder", skriver bolaget.

Read more about Zoomability Int AB