Published: 11/13/2020 3:45:02 PM

This is a news from the Finwire news agency Disclaimer


Finwire about Everysport Media Group AB: Everysport Medias prenumerationsaffär är underskattad, köpråd - Affärsvärlden

Mediekoncernen Everysport påverkades av inställda sportevenemang i våras. 2021 ser ut att bli ett betydelsefullt sportår med både OS och Europamästerskap i fotboll. Samtidigt växer bolagets prenumerationsaffär fint. Det skriver Affärsvärlden i en analys på fredagen.

Everysport framstår som ett välskött småbolag med goda möjligheter att öka intäkterna inom prenumerationsaffären under kommande år, bedömer tidningen.

"Annonsaffären är relativt osäker på kort sikt. Samtidigt är intresset för idrott växande och en viktig del för både Sverige och länder runt om i världen. Vi gillar satsningen på prenumerationsaffären som kommer leda till mer stabilitet över tid. Potentialen för EliteProspects verkar stor och kanske missbedömer aktiemarknaden varumärket och tillväxtmöjligheterna", skriver Affärsvärlden.

"Likviditeten i aktien är urusel. Det skall man vara medveten om. Risken är också att andra vågen av viruskrisen leder till nedstängningar och att de stora evenemangen (OS och EM) nästa år skjuts upp. Potentialen i huvudscenariot är däremot helt okej för den som kan tänka sig äga mikrobolag. Rådet blir köp med de brasklappar om risknivån som getts ovan", skriver tidningen.

Read more about Everysport Media Group AB