Published: 7/9/2021 12:46:27 PM

This is a news from the Finwire news agency Disclaimer


Finwire about Shortcut Media AB: Shortcut Media ingår avsiktsförklaring om förvärv av bolag med 14-16 miljoner kronor i omsättning

Filmproduktionsbolaget Shortcut Media har ingått en icke-bindande avsiktsförklaring med ett målbolag som har en årlig omsättning på mellan 14 och 16 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.

Shortcut Media offentliggör inte vilket bolaget är, men meddelar att parterna ska förhandla de slutgiltiga villkoren med syfte att genomföra förvärvet i slutet av det tredje kvartalet.

Målbolaget har en årlig omsättning på mellan 14 och 16 miljoner kronor, med en rörelsemarginal på mellan cirka 8 och 10 procent.

"Som vi kommunicerat tidigare har vi som ambition att fördubbla verksamhetens storlek till 2022. Vi har som del av den resan träffat på flera fina bolag som är intresserade av att ansluta till SMG. Vår förhoppning är därför att denna avsiktsförklaring ska landa i en affär i slutet av Q3 i år och därmed ytterligare bidra till vår lönsamma tillväxtresa", uppger Shortcut Medias vd Anders.

Read more about Shortcut Media AB