Published: 7/29/2021 3:58:40 PM

This is a news from the Finwire news agency Disclaimer


Finwire about Mandel Design Group: Mandel Design Groups senaste förvärv har startat året bra - omsättning 30 miljoner kronor 1H

Detaljhandelsbolaget Mandel Design Group genomförde nyligen två förvärv av e-handelsbolagen MIGO respektive Electronordic som tillträddes den 1 juli. Förvärven har startat året väl med en gemensam preliminär omsättning på cirka 30 miljoner kronor under första halvåret. Det skriver vd Alexander Winqvist i ett nyhetsbrev.

"Det är med glädje jag kan konstatera att vi nu tagit ett stort steg framåt vad gäller vår kommunicerade strategi om att möjliggöra tillväxt i våra varumärken samt utöka vår portfölj av e-handelsbolag för att bredda bolagets fundament och exponering mot fler marknader och målgrupper samtidigt som möjligheterna för ytterligare synergier inom gruppen ökar", kommenterar Alexander Winqvist.

Vidare kommenterar Winqvist:

"Det är med stor entusiasm vi på Mandel nu fortsätter vår resa för att möjliggöra en så god tillväxt som möjligt för våra varumärken för att på så sätt skapa ett ett långsiktigt värde för våra aktieägare".

Read more about Mandel Design Group