Published: 1/3/2022 3:27:06 PM

This is a news from the Finwire news agency Disclaimer


Finwire about Smoltek Nanotech: Smoltek förlänger utvärderingsavtal med stor tillverkare av kondensatorer ytterligare

Nanoteknikbolaget Smoltek meddelar att det utvärderingsavtal som bolaget tecknade i april 2020 med en stor tillverkare av elektronikkomponenter har förlängts ytterligare till slutet av februari 2022. Det framgår av ett pressmeddelande.

Arbetet inom detta projekt utförs i koncernbolaget Smoltek Semi, vars huvudsakliga målsättning är att utveckla och licensiera tillverkning av extremt små och tunna kondensatorer baserade på Smolteks patentskyddade kolnanofiberteknologi.

Smoltek bedriver verksamhet inom utveckling, industrialisering och licensiering av tekniklösningar, baserade på bolagets patentskyddade kolnanofiberteknologi, för halvledarindustrin inom koncernbolaget Smoltek Semi.

Initialt ligger fokus på att industrialisera bolagets extremt små och tunna CNF-MIM-kondensatorer, där två separata avtal för industriell utvärdering tecknades under våren 2020. Ett av dessa avtal tecknades med en global tillverkare av passiva elektronikkomponenter, inklusive kondensatorer, och det är detta avtal som nu har förlängts ytterligare till 28 februari 2022.

Read more about Smoltek Nanotech