Published: 1/13/2022 10:51:39 AM

This is a news from the Finwire news agency Disclaimer


Finwire about JS Security Technologies Group AB: JS Security har slutfört säkerhetstestning av plattform med mycket goda resultat

Cybersäkerhetsbolaget JS Security presenterar resultatet av bounty- och penetrationstestning av bolagets plattform och nätverk som utvecklats under andra halvåret 2021. Plattformen och nätverket har ingått i R1, som var bolagets utvecklingsplan för 2021. Testerna utfördes av det amerikanska cybersäkerhetsföretaget Hackerone. Det framgår av ett pressmeddelande.

JS Security har under det andra halvåret 2021 vidareutvecklat sin plattform och nätverk enligt den kommunicerade utvecklingsplanen R1. Utfallet är ett komplett fillagringssystem, som baseras på ett decentraliserat och distribuerat P2P-lagringsnätverk.

JS Security initierade i november 2021 bounty- och penetrationstesting via Hackerone av bolagets plattform och nätverk, det som vidareutvecklats under R1.

Hackerone har nu slutfört säkerhetstestningen av JS Securitys plattform samt P2P-nätverk med mycket goda resultat. Några få sårbarheter av klass medium- och lågrisk identifierades under perioden och dessa åtgärdades av bolaget omgående. Inga sårbarheter av kritisk karaktär identifierades.

Read more about JS Security Technologies Group AB