Reports

Published: 2018-11-21 12:12:36

Fastout Int. AB: FastOut utökar i Finland

VR- och drönarföretaget FastOut tecknar återförsäljaravtal med Zentuvo, som är Finlands ledande leverantör av fototjänster.

FastOut söker nya lösningar för att kostnadseffektivt skala upp försäljningen och närvaron i Finland. Det nya avtalet innebär att Zentuvo kommer erbjuda FastOuts produkter för den finska marknaden med en liknande affärsmodell som den svenska.

Genom aktiv försäljning och beställningsfunktioner i Zentuvos system kommer FastOuts produkter att erbjudas mot såväl finska fastighetsmäklarbranschen som mot kommersiella fastigheter. Samarbetet bygger på en modell med intäktsdelning och förväntas vara integrerat under mars/april 2019.

“Vi är stolta över att ha tecknat återförsäljaravtalet i Finland. En välkänd och etablerad fototjänstleverantör som Zentuvo blir en perfekt partner. Nu kan vi nå hela den finska marknaden eftersom Zentuvo har en stor organisation med fotografer och piloter. De arbetar också med liknande kundsegment i Finland som vi gör själva i Sverige. Vi har stora förhoppningar att detta avtal på sikt skall generera bra intäkter för FastOut, med en effektiv och lönsam modell i botten”, säger Håkan Lindgren, VD FastOut.

“Vi är imponerade över FastOuts tekniska kompetens och hur de har utvecklat VR för massmarknaden. Med FastOuts produkter ser vi till att fortsätta positionera oss som den ledande leverantören i Finland av fototjänster”, säger Robert Suhonen, Head of operation på Zentuvo.

 För mer information, vänligen kontakta:

VD Håkan Lindgren
Telefon: +46 (0)72 729 18 80 ir@fastout.com

Om FastOut

Drönarbolaget FastOut har som ambition att mappa upp världen med 360° interaktiva drönarvyer och bli världens största IT-plattform som kopplar samman lokala professionella drönarpiloter med kunder. Via den globala självbetjäningsplattformen kan kunder enkelt beställa drönaruppdrag och få tillgång till databasen med 360° drönarvyer som kan skräddarsys efter behov. Den unika IT-plattformen gör det möjligt att bygga effektiva och nyskapande tjänster inom Virtual Reality, digital kommunikation och marknadsföring.

Mer information om bolaget finns på ?www.fastout.com. 



Läs mer hos Cision
Read more about Fastout Int. AB