Press release from Companies

Published: 2019-03-06 13:16:10

Parans Solar Lighting AB: Parans ställer ut tillsammans med sin partner på EnviroteQ i Qatar

Den 19-22 mars ställer Parans tillsammans med sin partner, Gateway Technology, ut på mässan Enviroteq i Doha, Qatar. Mässan är den första av sitt slag i Qatar och kommer att ge Parans möjlighet att träffa relevanta beslutsfattare inom sektorn för miljö och hållbarhet i Qatar.

NYHET

I linje med Qatars vision 2030 och landets satsningar inom hållbarhet och miljö så hålls nu den första internationella miljömässan EniroteQ. Syftet är att sätta fokus på hållbara lösningar och låta relevanta beslutsfattare, från bland annat myndigheter och privata bolag, få möjlighet att möta leverantörer av produkter inom denna sektor.

- Genom deltagandet på detta event kommer Parans att öka kännedomen hos relevanta aktörer på myndighetsnivå samt stärka relationen med dem som redan känner till oss, säger Fredrik Johansson, Senior VP Sales & Marketing på Parans. Vi kommer även mot dessa få ut budskapet att Paranssystemet är certifierat och kan besökas på den prestigefyllda byggnaden Kharamaa. Vår partner kommer att bjuda in till rundvandring samt även hålla mindre seminarier för utvalda personer.

Parans Partner Gateway Technology är inne i en intensiv fas med kundmöten och mässor med fokus på både myndigheter, sjukhus, retrofitprojekt inom villaområden samt också aktiviteter som syftar till att informera om Parans lösningar i föreskrivande led, dvs de större arkitektkontoren och ljusdesignbolagen i landet.

För mer information kontakta gärna: 

Anders Koritz, VD Parans Solar Lighting AB (publ), tfn. 0733-211635, anders.koritz@parans.com www.parans.com 

Om Parans Solar Lighting AB (publ) 

Parans Solar Lighting erbjuder solljus för inomhusmiljöer genom ett innovativt system som fångar in och leder vidare solens strålar. Parans, som utvecklat och patenterat tekniken, vänder sig främst till fastighetsägare, arkitekter och större arbetsgivare över hela världen. Parans Solar Lighting är noterat på Spotlight Stock Market och har kontor i Mölndal.

Hur funkar Paranssystemet: https://youtu.be/eflcbj2lpWo 



Läs mer hos Cision
Read more about Parans Solar Lighting AB