Press release from Companies

Published: 2019-05-15 11:20:39

OptiMobile AB: OptiMobile fortsätter förstärka sin försäljningsorganisation

OptiMobile AB (”OptiMobile”) fortsätter att förstärka och utvecka bolagets försäljnings- och marknadsorganisation genom att teckna ett avtal med en säljrepresentant för Australien och Nya Zeeland.

Australien och i Nya Zeeland är för OptiMobile intressanta marknader, både på grund av sin storlek men även då bägge dessa länder ligger långt framme när det gäller att testa ny teknologi och innovativa affärskoncept.

Som säljrepresentant och ansvarig för marknaden i Australien och i Nya Zeeland har OptiMobile skrivit avtal med Torbjorn Smith. Torbjorn har en lång internationell erfarenhet från telecombranschen och har jobbat både med leverantörer och operatörer. Torbjorn har bl.a. varit VD för Ericsson Nya Zeeland samt ansvarig för en av Nya Zeelands mobila service providers (MVNO).

VD Lars Rutegård kommenterar:
”Senaste årets arbete med att definera och sätta upp OptiMobiles nya försäljningsstrategi och organisation har resulterat i att vi nu påbörjar ett samarbetet med en erfaren säljrepresentant för ännu ett par intressanta marknader. Vi ser god potential för OptiMobiles produkter i Australien och i Nya Zeeland och ser fram emot att bearbeta dessa marknader och dess operatörer.”

För mer information om OptiMobile, vänligen kontakta:
Lars Rutegård, VD
Telefon: +46 70-250 90 40
E-post: lars.rutegard@optimobile.se
www.optimobile.se


OptiMobile erbjuder telekomoperatörerna innovativa kommunikationslösningar som kombinerar traditionella mobiltjänster med telefonitjänster som levereras via internet. Bolaget har utvecklat en mjukvaruplattform baserad på standardiserad telekommunikation, VoIP / VoWiFi-teknologi och sömlös samtalskontinuitet (seamless handover). Tekniken och plattformen bygger på ett forskningsarbete vid Uppsala universitet och skapar en lång rad fördelar för både operatörer och abonnenter. Främst ger den operatörerna möjlighet att kunna erbjuda sina abonnenter ett brett utbud av nya typer av tjänster som därigenom skapar nya intäktskällor för operatörerna. Bolaget har en redan befintlig kundstock och ser goda tillväxtmöjligheter för de kommande åren. Läs mer om OptiMobile på www.optimobile.se. 



Läs mer hos Cision
Read more about OptiMobile AB