Press release from Companies

Published: 2019-06-11 16:46:13

Zenergy AB: Ackordet har vunnit laga kraft och rekonstruktören ansöker om upphörande av rekonstruktionen

Tingsrätten i Jönköping har låtit meddela att fastställandet av ackordet har vunnit laga kraft den 6 juni.
Därmed anser rekonstruktören advokat Johan Sölveland, Glimstedt Göteborg att rekonstruktionen uppnått sitt syfte och lämnar inom det närmaste in ansökan om att avsluta rekonstruktionen till tingsrätten.

I en kommentar säger bolagets VD Johan Olofsson att:

 ”Arbetet med att ta Zenergy vidare ut ur rekonstruktionen kan ses som en cirkel som ska slutas med hjälp av viktiga tårtbitar som ska läggas på plats. Efter hårt arbete är det oerhört glädjande att de sista tårtbitarna med fastställt ackord och kapitaltillskott med bl.a genomförande av emissioner nu är på plats.
Ut kommer ett starkt Zenergy som tillsammans med de nya huvudägarna i Hökerum Bygg-koncernen samt Stjärnporten AB, ger nya starka förutsättningar för verksamheten totalt.”

För mer information kontakta: Johan Olofsson – VD, Zenergy AB (publ)

Telefon: 0765 – 384117   E-post: johan.olofsson@zenergy.se

Denna information är sådan information som Zenergy AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 11 juni 2019.

Om Zenergy
Zenergy grundades 2009 och är en ledande aktör i utvecklingen av bostäder och andra byggnader baserade på modulär arkitektur. Bolagets patenterade ZIP-Element gör det möjligt att tids- och kostnadseffektivt färdigställa trivsamma bostäder och andra typer av fastigheter med hög kvalitet som uppfyller stränga EU-regelkrav inom energieffektivitet, brandsäkerhet och fuktresistens.

Handelsbeteckningen för aktien på Spotlight Stockmarket är ZENZIP och ISIN-koden är SE0005705589. 

Zenergy AB (publ), Storgatan 82, 568 32 Skillingaryd, +46 36 121 340, info@zenergy.se, www.zenergy.se



Läs mer hos Cision
Read more about Zenergy AB