Press release from Companies

Published: 2019-06-20 16:30:07

Compare-IT Nordic AB: Compare-IT bjuder in till investerarpresentationer

Den 27 maj 2019 tillkännagav Compare-IT att bolaget genomför en delvis garanterad företrädesemission om ca 8,7 Msek. Företrädesemissionen är säkerställd till 72 procent genom teckningsförbindelser och emissionsgarantier. Teckningsperioden inleds den 1 juli och löper t o m den 18 juli. Bolaget bjuder nu in till investerarpresentationer via konferens över internet samt på plats i bolagets lokaler i Lund. 

En 20 minuter lång presentation av företaget, verksamheten och erbjudandet efterföljs av 10 minuters frågestund, då bolaget besvarar inskickade frågor samt frågor som kommer in via chattfunktionen.

Presentationer och anmälan

Tisdagen den 25 juni kl 16.00-16.30 via webbinar. Anmälan om deltagande görs till info@compare-it.se senast samma dag kl 08.00 för att erhålla länk till mötet. Presentationen kommer att spelas in och publiceras via Compare-IT:s sida på Spotlight Stock Market samt på Compare-IT:s investerarsida.

Onsdagen den 3 juli kl 11.30-12.00 på Compare-IT:s lokaler på Åkergränden 7, Lund. Anmälan om deltagande görs till info@compare-it.se senast den 2 juli kl 08.00.

För ytterligare information om företrädesemissionen se komplett pressmeddelande via länken https://www.spotlightstockmarket.com/sv/market-overview/nyheter/nyhets-artikel/?id=51342&publisher=370 


För ytterligare information
Kerstin Lindqvist Toms
VD, Compare-IT Nordic AB Telefon: 0733-190 630 E-post: kerstin@compare-it.se

Jeanette Andersson

Ordförande, Compare-IT Nordic AB Telefon: 0733-181 982 E-post: jeanette@compare-it.se

Om Compare-IT
Compare-IT är ett svenskt teknikbolag med lång erfarenhet inom byggnadsautomation och lösningar för smarta hem. Compare-IT:s har utvecklat förprogrammerade styrsystem för smarta hem och kommersiella fastigheter som kan levereras som smarta elcentraler. Just att de är paketerade sänker installationskostnaderna väsentligt relativt andra professionella alternativ, som kräver omfattande kunskaper hos installatören och tidskrävande programmering i samband med driftsättning. Compare-IT har gjort smarta hem lösningar tillgängliga för alla på ett helt nytt sätt än tidigare. Compare-IT kombinerar en robust fast installation med trådlös komplettering för flexibilitet med en användarvänlig molnplattform för framtidssäker integration av ny funktionalitet. För mer information se www.compare-it-se



Läs mer hos Cision
Read more about Compare-IT Nordic AB