Press release from Companies

Published: 2019-09-16 09:00:00

Jojka Communications AB: Omsättningen ökar till 1456 ksek för augusti, upp 3% mot augusti 2018

Omsättningen för augusti månad 2019 blev 1456 ksek, att jämföras med 1413 ksek för augusti månad 2018. Omsättningen ökar därmed 3% mot förra året.

Det är mycket glädjande att vi hämtat tillbaka tappet vi hade i början av året, vilket till stor del orsakades av regleringen av spelmarknaden. 

Vi arbetar metodiskt med försäljning mot de tre kundgrupper där vårt erbjudande bedöms som mest intressant, e-handel samt hotell och nöjesbranschen. Känslan är god vad gäller möjligheterna att vinna många nya kunder inom dessa segment. Hösten är normalt sett en positiv del av året för Jojka och även denna höst har börjat bra. För att möta den förväntade ökade efterfrågan så kommer vi att bredda vår sälj-organisation via nyrekryteringar och samarbetspartners.

Genom att fokusera på användarvänlighet, unikitet och enkelhet i vår plattform bidrar vi till att våra kunder når fram med sina budskap. Budskap som initierar positiva reaktioner och bygger relationer.

Allt börjar med ett SMS som läses av 97% inom 3 minuter.

För ytterligare information kontakta: 
Fredrik Dalebrant, VD Jojka Communication AB

fredrik.dalebrant@jojka.com

www.jojka.com

Om Jojka; 

Jojka är en interaktiv kommunikationsplattform som hjälper företag och organisationer att kommunicera med kunder och anställda på ett effektivt sätt. Jojka har idag två olika produkter: en SMS-baserad produkt för mobil marknadsföring (Salesboost), samt en Survey produkt som hjälper företag att ha bättre struktur på sin eftermarknad. Jojkas intäktsmodell bygger på fasta abonnemangsavgifter samt en rörlig volymsbaserad avgift. Företaget Jojka Communications AB är noterat på Spotlight och har runt 850 aktieägare.



Läs mer hos Cision
Read more about Jojka Communications AB