Press release from Companies

Published: 2019-09-27 08:30:00

Hoodin AB: Finances Online har gett Hoodin utmärkelsen Rising Star

Under tidig morgon fredagen den 27:e september informerades Hoodin av Matthew Stephen Gatchalian, Finances Online, att bolaget och dess plattform tilldelats utmärkelsen Rising Star. Utmärkelsen bygger på att Hoodin identifierats som utvald SaaS plattform och som kvalificerar sig till utmärkelsens kriterier. Dessa kriterier är; "Denna utdelning ges till nya SaaS-produkter som nyligen blev alltmer populära på marknaden, som för närvarande får mycket bra dragkraft på marknaden och ses som en tjänst som är synnerligen effektiv för att lösa de problem som användare står inför nu."

 töver utmärkelsen som Rising Star mottog även Hoodin en utmärkelse för Premium Usability, vilket innebär att plattformen anses hålla mycket hög nivå avseende design och funktion. 

"Vi är väldigt glada över att ha mottagit två utmärkelser från Finances Online. Det är en kvalitetsstämpel som bekräftar och validerar att vår plattform levererar värde och efterfrågan, efter en grundlig och objektiv analys av Finances Online. 

Vår närvaro på digitala marknadsplatser är en del av Hoodins långsiktiga strategi för att nå ut till en stor internationell målgrupp." Jakob Adaktusson, Partner Manager Digital Partners, Hoodin. 

”Att få utmärkelser är alltid en trevlig klapp på ryggen men för Hoodin är det extra viktigt just nu, då vi är i lindan av att exekvera på vår strategi kring digitala marknadsplatser och digitala partners. Just nu och idag betyder denna utmärkelse att vi får en bättre resa med att attrahera fler partners och fler kunder. Allt som gör vår resa snabbare och mer effektiv är mer än välkommet” Marcus Emne, VD Hoodin.  

Finances Online (financesonline.com) är en partner till Hoodin och en digital marknadsplats för SaaS produkter.

Läs fler nyheter från Hoodin på https://www.hoodin.com/news-insight



Läs mer hos Cision
Read more about Hoodin AB