Press release from Companies

Published: 2019-10-18 11:55:30

Comintelli AB: Comintelli etablerar försäljningskontor i USA och utser en dotterbolags VD för att öka marknadsandelarna.

Comintelli, marknadsledande leverantör av molnbaserad mjukvara för omvärldsbevakning och analys, förstärker ytterligare sin position i Nordamerika genom att etablera ett försäljningskontor i Chicago, USA. Christian Bjersér har utsetts till VD för Comintelli’s amerikanska dotterbolag, Comintelli Inc.

Christian Bjersér har arbetat på Comintelli i över 10 år och har varit medlem av ledningsgruppen med ansvar för försäljning. Med sin omfattande erfarenhet av att implementera strategier och lösningar för omvärldsbevakning och -analys i internationella affärsmiljöer har han varit en viktig del av företagets tillväxt och utveckling.

”USA är vår snabbast växande marknad, så detta är ett naturligt steg att gå i enlighet med vår strategiska plan. Christian Bjersér har lång erfarenhet av internationella affärer och har ett stort nätverk i USA, vilket gör honom mycket väl lämpad för att öka våra marknadsandelar i USA”, säger Jesper Martell, VD för Comintelli AB.

”Jag ser fram emot att växa vår amerikanska verksamhet ytterligare genom att stödja våra partners och kunder på plats. Vår programvara, Intelligence2day®, är ett mycket konkurrenskraftigt erbjudande som tilltalar den nordamerikanska marknaden där högsta kvalitet premieras. Min organisation kommer att ha ett starkt fokus på kundtillväxt och att förstärka vår position som marknadsledare”, säger Christian Bjersér, VD för Comintelli Inc.


OM COMINTELLI

Comintelli (www.comintelli.com) är ett svenskt mjukvaruföretag som grundades 1999 som en spin-off från Ericsson. Bolaget har utvecklat och licensierar ut en molnbaserad tjänst (s.k. Software as a Service, SaaS) för omvärldsbevakning och -analys kallad Intelligence2day® (www.intelligence2day.com).

Intelligence2day® används idag av såväl mindre företag som större globala organisationer. Dessa kunder använder tjänsten för att lättare navigera i, och skapa mening och insikter ur, en allt snabbare växande informationsmängd. Information som ofta är ostrukturerad och härleds från ett stort antal informationskällor.

För mer information, vänligen kontakta:
Jesper Martell
VD, Comintelli koncernen
E-post: jesper.martell@comintelli.com
Tel: +46 8 663 76 00

Christian Bjersér
VD, Comintelli Inc
E-post: christian.bjerser@comintelli.com
Tel: 1-800-485-6402

Läs mer hos Cision
Read more about Comintelli AB