Press release from Companies

Published: 2019-11-11 11:19:11

Parans Solar Lighting AB: Första order på SP4 system till lyxvilla i Grekland

En grekisk arkitekt har lagt order på ett Paranssystem till en villa i Grekland.  Ordervärdet uppgår till cirka 115 000 SEK.  

Bilder: Shutterstock

En grekisk arkitekt har valt att ta in naturligt ljus i en lyxvilla i Grekland via Paranssystem. Villan är delvis integrerad i det omgivande landskapet och har begränsat med ljusinsläpp i vissa delar. Installationen beräknas ske under första kvartalet 2020. Eftersom kunden är en privatperson kan i dagsläget varken arkitektens och kundens namn eller ort anges.

- Vi har efter sommaren sett ett ökat intresse att leda in naturligt ljus via Paranssystem från södra Europa säger Anders Koritz, VD på Parans. Det är framförallt från Grekland, Italien, Spanien och Frankrike som vi får in fler relevanta leads. Eftersom vi också ser en önskan om lokala representanter söker vi aktivt efter partners i flera av länderna. Greklandordern tror vi är den första ordern från en region som vi förväntar oss fler order från under vintern.

För mer information kontakta gärna: 

Anders Koritz, VD Parans Solar Lighting AB (publ), tfn. 0733-211635, anders.koritz@parans.com www.parans.com 

Om Parans Solar Lighting AB (publ) 

Parans Solar Lighting erbjuder solljus för inomhusmiljöer genom ett innovativt system som fångar in och leder vidare solens strålar. Parans, som utvecklat tekniken, vänder sig främst till fastighetsägare, arkitekter och större arbetsgivare över hela världen. Parans Solar Lighting är noterat på Spotlight Stock Market och har kontor i Mölndal. 

Läs mer hos Cision
Read more about Parans Solar Lighting AB