Press release from Companies

Published: 2020-01-14 15:56:43

PEN Concept Group AB: PEN designar, tillverkar och monterar monter till internationella Möbel- och Interiör mässan i KÖLN (IMM- Cologne)

PEN Concept Group AB (PENCON, Spot Light Stock Market) designar och monterar en monter, genom dotterbolaget PEN Interiör AB, till Internationella Möbel- och Interiör mässan i KÖLN (IMM- Cologne) 13-19 Januari 2020. Totalt ordervärde för PEN uppgår till ca 0,6 MSEK. IMM- Cologne är en av de viktigaste mässorna inom möbler och interiör i Europa.

Magnus Hjorth, koncernchef för PEN Concept Group AB, förklarar:
"Vi fortsätter växa med vår kund utomlands, vilket gläder och utmanar oss. Med stor entusiasm får vi hjälpa vår kund att stärka sitt varumärke på en av de viktigaste mässorna i Europa. På IMM-Cologne samlas hela möbel- och interiör industrin och presenterar nya produkter och trender inom området. En oerhört attraktiv plats att synas på."

För frågor om pressmeddelandet, vänligen kontakta:
Magnus Hjorth, Koncernchef och VD, PEN Concept Group AB

E-post: magnus.hjorth@pen.se 
Telefon: 0706-335 106

Denna information är insiderinformation som PEN Concept Group AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 14/1-2020.

PEN Concept Group i korthet
PEN Concept Group AB, är en fullserviceleverantör av inredningar för mässmontrar, event, restauranger och showrooms. Gruppen är uppbyggd med alla resurser för att kunna erbjuda kunderna inredningar såväl från ett standardprogram som tillverkas i stora volymer till speciallösningar. Verksamheten bedrivs i de svenska dotterbolagen Pen Interiör AB och PEN Products AB. 


Varumärket PEN representerar gediget kunnande och lång erfarenhet av design, konstruktion, produktion och installation av lösningar för mässmontrar och restauranger. Detta kompletteras med PEN Products AB, där vi levererar en komplett produktflora för restauranger, såsom köksmaskiner, möbler och utensilier.

Läs mer hos Cision
Read more about PEN Concept Group AB