Press release from Companies

Published: 2020-03-30 10:48:01

Comintelli AB: Nordens största event på temat omvärldsanalys omvandlas till Virtual IntelliSummit™ 2020

IntelliSummit™ 2020, Nordens största event på temat omvärldsanalys, blir Virtual IntelliSummit™ 2020 med interaktiva webinar under våren och en nätverksträff senare i år.

På kort tid har coronaviruset lamslagit stora delar av mänskligheten. Framtiden är oviss. Frågorna är många. Samtidigt ser man tecken på innovation och nytänkande. Vi ställer också om.

IntelliSummit™ är sedan länge nordens största event för omvärldsanalytiker och framtidsspanare. Eventet har tre syften för deltagaren; att lära sig något nytt och relevant, att bli inspirerad och att nätverka med branschkollegor. IntelliSummit™ är något så unikt som en träff där publiken ofta är mer erfaren och kunnig än de som står på scenen. Coronaviruset omöjliggör tyvärr att vi kan genomföra IntelliSummit™ som vi planerat 1-3 april och därför ställer vi om till Virtual IntelliSummit™ 2020.

Virtual IntelliSummit™ 2020 blir den första helt virtuella event på temat omvärldsanalys och trendspaning. Istället för tre dagar kommer vi under våren tillhandahålla interaktiva webinar, en live streamad paneldebatt samt en nätverksträff i Stockholm senare i år.

Temat i år är "Responding to Change - Intelligence Best-Practices for the Future". Moderator för eventet är Ingemar Svensson, Senior Advisor på Comintelli AB. Ingemar är en passionerad omvärldsanalytiker och erfaren talare. Ingemar var tidigare Director of Competitive Intelligence på Ericsson och har bl.a. drivit den nordiska delen av Strategic & Competitive Intelligence Professionals (SCIP). Han är certifierad omvärldsanalytiker av amerikanska Academy of Competitive Intelligence.

"Arbetar man med att analysera marknader, spelare och trender, är det viktigt att man tar in så mycket insikter det bara går nu. Virtual IntelliSummit™ 2020 är ett ypperligt tillfälle att göra precis detta. Med vårt event, som vi kör under hela våren, får man access till smarta branschkollegor och deras erfarenheter. Alla deltagare kommer få access till vår sajt där vi lägger upp allt material. Och efter sommaren, när det är säkert, så träffas vi någonstans i Stockholm för att ha kul och nätverka.", säger Ingemar Svensson, Moderator Virtual IntelliSummit™ 2020.

Agendan för Virtual IntelliSummit 2020

  • 1 april, 16:00-17:00 CET: "The Intelligence Funnel" - ett interaktivt live webinar om The Intelligence Funnel, med Luis Madureira, Managing Partner, ÜBERBRANDS. Modererat av Ingemar Svensson, Senior Advisor Comintelli AB.
  • 2 april, 16:00-17:00 CET: `Competitive & Market Intelligence in the Post-Covid19 world'. Live-streamad paneldiskussion med Jesper Martell, CEO Comintelli AB, Johan Wiktorin, Certif. Master of CI and Managing Partner, Intil Group och Johan Hammarlund, Collaborative Foresight Advisor, Kairos Future. Ingemar Svensson modererar.
  • 14 april, 16:00-17:00: "Disruptions in the Reatail and Consumer markets" - ett interaktivt webinar av Jeffrey Mansfield, Senior Vice President, Proactive Worldwide Inc. Modererat av Ingemar Svensson, Senior Advisor Comintelli AB.
  • Flera ytterligare interaktiva events och webinars planeras löpande.

För hela agendan, se: https://intelli-summit.com/agenda

Allt innehåll spelas in och kommer finnas tillgängligt för endast 99€, tillsammans med material från alla tidigare IntelliSummits, på www.intelli-summit.com .

Välkomna till Virtual IntelliSummit™ 2020!

 

För mer information, vänligen kontakta:

Ingemar Svensson, Senior Advisor, Comintelli

E-post: ingemar.svensson@comintelli.com 

Tel: +46 8 663 76 00 

OM COMINTELLI

Comintelli (www.comintelli.com) är ett svenskt mjukvaruföretag som grundades 1999 som en spin-off från Ericsson. Bolaget har utvecklat och licensierar ut en molnbaserad tjänst (s.k. Software as a Service, SaaS) för omvärldsbevakning och -analys kallad Intelligence2day® (www.intelligence2day.com).

Intelligence2day® används idag av såväl mindre företag som större globala organisationer. Dessa kunder använder tjänsten för att lättare navigera i, och skapa mening och insikter ur, en allt snabbare växande informationsmängd. Information som ofta är ostrukturerad och härleds från ett stort antal informationskällor.

Läs mer hos Cision
Read more about Comintelli AB