Press release from Companies

Published: 2020-06-15 14:37:56

Vindico Group AB: Vindico vinner upphandling avseende kameraövervakning i Partille Kommun

Vindico Security, det rörelsedrivande bolaget i Vindico Group, har vunnit upphandlingen "Kamerabevakning – inre miljö" i Partille Kommun. Detta innebär att Vindico kommer att teckna ramavtal med Partille Kommun som gäller i 4 år.

"Att vi vinner denna upphandling är ytterligare ett bevis på att vi är konkurrenskraftiga både prismässigt och kompetensmässigt när det gäller lösningar för kamerabevakning", säger Carl Schneider, VD i Vindico Group.

Beräknat värde under den 4-åriga ramavtalsperioden är 4 000 000 kr.

För ytterligare information:

Carl Schneider
Verkställande Direktör
Vindico Group AB
073-920 69 01
carl.schneider@vindico.se

Kort om Vindico Group AB (publ):
Vindico Group AB är en säkerhetskoncern där verksamheten drivs i dotterbolaget Vindico Security AB, som marknadsför och säljer fysiska säkerhetsprodukter och system. I sortimentet ingår produkter och lösningar inom DNA-märkning, bland annat ButiksDNA och ByggDNA, kameraövervakningssystem, produkter för säker förvaring och laddning av surfplattor, laptops, cykelbatterier och mobiltelefoner samt säkerhetsprodukter för konsumentmarknaden under varumärket Safe´n´Sound. Produkterna är delvis egenutvecklade. Försäljning sker direkt och via återförsäljare. Vindico Group är listat på Spotlight Stock Market med tickern VSEC.

Läs mer hos Cision
Read more about Vindico Group AB