Press release from Companies

Published: 2020-06-18 09:57:17

Fastout Int. AB: FastOut etablerar nytt affärsområde

FastOuts plattform utvecklas till en samlingsplats för drönaroperatörer, fotografer och fastighetsmäklare. Den nya tjänsten är ett ekosystem för digitalt material och för effektiv hantering av 360° VR,  stillbilder,  uppdragsbeställningar och många andra funktioner.

Via FastOuts plattform får drönaroteratörer, fotografer och fastighetsmäklare möjlighet att samarbeta och sköta administration och uppdragshantering.

"Vi skapar en plattform där mäklare och fotografer möts. En helhetslösning med nödvändiga tjänster och med "extra allt". Nya tjänster adderas och beställningar av planritningar, redigering av stillbilder och andra traditionella fototjänster kommer också att finnas när vi lanserar i augusti", säger Håkan Lindgren, VD på FastOut.

Plattformen med dess verktyg och integrationer blir den centrala knutpunkten mellan fotografer och fastighetsmäklarkontoren, oavsett om ett mäklarkontor gör en traditionell beställning till FastOut, har en egen anställd fotograf eller anlitar en lokal frilansfotograf. Intäktsmodellen bygger på abonnemang och engångsbeställningar. Den digitala skalbarheten är stor då tjänsten inte begränsas av geografi eller stora rörliga kostnader.

"Vi ser verkligen fram emot lansering. Med vår totallösning kommer vi kunna nå ut bredare till både fastighetsmäklare och frilansfotografer", säger Håkan Lindgren VD på FastOut.

 

För mer information, vänligen kontakta:

ir@fastout.com

Denna information är sådan information som FastOut är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Information lämnades, genom styrelsens försorg, för offentliggörande den 18 juni 2020.

Läs mer hos Cision
Read more about Fastout Int. AB