Press release from Companies

Published: 2020-07-02 16:10:07

Vindico Group AB: Nyhetsbrev Vindico Group 2020-07-02

Vindico arbetar fortfarande med korttidsarbete och marknaden är fortfarande på lågvarv men Vindico kan ändå presentera några goda nyheter.

Ramavtal med Göteborgs Stad

Vindico Security kommer fortsatt att ha ett ramavtal med Göteborgs Stad rörande kameraövervakning fyra år framöver. Vindico är en av sju utvalda leverantörer vid upphandlingen av Säkerhetstekniska System där en del utgörs av Kamerabevakning.

Detta är ett viktigt avtal för oss och i kombination med avtalet med Partille kommun (som tidigare pressreleasats) får vi en stark lokal ställning i Göteborgsområdet inom kamerabevakning.

Nya återförsäljare

Gekås i Ullared har blivit en ny återförsäljare till Vindico av produkter inom produktområdet Safe’n’Sound. Vindico har erhållit en första order på personlarm.

Nya produkter

Vindico kommer nu att lansera ett antal nya produkter med vårt eget varumärke Safe´n´Sound. Det gäller framför allt en serie låsprodukter bland annat för cyklar samt ficklampor. Intresse finns redan från flera av våra återförsäljare och vi har fått en första beställning.

Mer fokus på säljarbetet

Styrelseordförande i Vindico Group, Martin Nyberg, med mer än 30 års erfarenhet av försäljning, har nu tagit en mer aktiv del i arbetet i Vindico Security. Målet är att vi skall vara redo för ett intensivt försäljningsarbete när marknadssituationen blir normaliserad.

 ButiksDNA

Fler och fler butiker ser fördelen med ButiksDNA när det gäller reducering av stölder och svinn och bland annat har Bauhaus nu börjat använda stöldskyddsmärkningen i kombination med rån och inbrottsspray.

Carl Schneider
Verkställande Direktör
Vindico Group AB
073-920 69 01

carl.schneider@vindico.se

Martin Nyberg
Styrelseordförande
Vindico Group AB
070-510 90 01
martin.nyberg@vindico.se

Kort om Vindico Group AB (publ):
Vindico Group AB är en säkerhetskoncern där verksamheten drivs i dotterbolaget Vindico Security AB, som marknadsför och säljer fysiska säkerhetsprodukter och system. I sortimentet ingår produkter och lösningar inom DNA-märkning, bland annat ButiksDNA och ByggDNA, kameraövervakningssystem, produkter för säker förvaring och laddning av surfplattor, laptops, cykelbatterier och mobiltelefoner samt säkerhetsprodukter för konsumentmarknaden under varumärket Safe´n´Sound. Produkterna är delvis egenutvecklade. Försäljning sker direkt och via återförsäljare. Vindico Group är listat på Spotlight Stock Market med tickern VSEC.

Läs mer hos Cision
Read more about Vindico Group AB