Press release from Companies

Published: 2020-09-02 12:04:54

Fastout Int. AB: FastOut anställer fotograf i ny satsning

VR- och drönarföretaget FastOut har anställt fotografen Niklas Gullbo för att bygga upp bolagets fototjänster i Sverige.
 

FastOut ser stor potential i fototjänster, inledningsvis för fastighetsmäklare, och har nu anställt en fotograf för att ansvara för uppbyggnaden av verksamheten. Niklas Gullbo har stor erfarenhet och ett brett kontaktnät i branschen och har gjort fler än 5000 bostadsfotograferingar.

"Niklas är definitivt rätt person att se till att FastOut blir en stark spelare för fototjänster. Bostadsfoto är det naturliga området för oss att börja inom och vi ser fram emot att röra om i branschen", säger Håkan Lindgren, VD för FastOut.

Efter bara några veckors verksamhet har inflödet av uppdrag varit klart över förväntan. FastOut ser stora möjligheter att utöka med ytterligare anställda fotografer för att nå större volymer och effektivitet.

För mer information, vänligen kontakta:
ir@fastout.com


Om FastOut AB
Drönarbolaget FastOut har som ambition att mappa upp världen med 360° interaktiva drönarvyer och bli världens största IT-plattform som kopplar samman lokala professionella drönarpiloter med kunder. Via den globala självbetjäningsplattformen kan kunder enkelt beställa drönaruppdrag och få tillgång till databasen med 360° drönarvyer som kan skräddarsys efter behov. Den unika IT-plattformen gör det möjligt att bygga effektiva och nyskapande tjänster inom Virtual Reality, digital kommunikation och marknadsföring.

Mer information om bolaget finns på www.fastout.com

Läs mer hos Cision
Read more about Fastout Int. AB