Press release from Companies

Published: 2020-09-04 15:03:34

Parans Solar Lighting AB: Första ordern på SP4-system till Frankrike

Parans har erhållit order från en fransk elinstallationsfirma på Paranssystem där slutkunden är ett kulturcenter i 18 arrondissementet i Paris, Frankrike. Det kommer att bli den första installationen av SP4-system i Frankrike.


Bilder: https://www.caue-observatoire.fr/ouvrage/centre-danimation-hebert/

 

Ordervärdet uppgår till cirka 240 000 SEK. Slutkunden är ett väletablerat kulturcenter som efter ombyggnation för att passa in i den omgivande miljön och få en framträdande roll i Paris 18 arrondissement kommer att få naturligt ljus via Paranssystem. Ljuset kommer att ledas fyra våningar ner från taket till en musik- och inspelningsstudio belägen i källaren. Byggnaden kommer att använda sig av grön förnyelsebar energi såsom solpaneler och Paranssystem. Installationen beräknas ske under Q4 2020.

- Det känns verkligen tillfredsställande att få denna order. Dels är det ett tecken på att marknaderna börjar röra på sig efter Coronanedstängningar, dels för att denna installation blir en fin referensinstallation i centrala Paris. Vi har under den franska nedstängningen fört dialoger med flera intressanta bolag i syfte att skapa en marknadstäckning i Frankrike. Målet är att ha en eller flera partners på plats och naturligtvis ger denna order och installation en god start för alla parter, säger Anders Koritz, VD på Parans.
   

För mer information kontakta gärna:
Anders Koritz, VD Parans Solar Lighting AB (publ), tfn. 0733-211635, anders.koritz@parans.com www.parans.com

Om Parans Solar Lighting AB (publ)
Parans Solar Lighting erbjuder solljus för inomhusmiljöer genom ett innovativt system som fångar in och leder vidare solens strålar. Parans, som utvecklat tekniken, vänder sig främst till fastighetsägare, arkitekter och större arbetsgivare över hela världen. Parans Solar Lighting är noterat på Spotlight Stock Market och har kontor i Mölndal.
Hur funkar Paranssystemet: https://youtu.be/eflcbj2lpWo

Läs mer hos Cision
Read more about Parans Solar Lighting AB