Press release from Companies

Published: 2020-10-28 11:38:19

Fastout Int. AB: FastOut tecknar avtal för Portugal och Spanien

VR- och drönarföretaget FastOut har slutit ett återförsäljaravtal med den snabbväxande marknadsplatsen MiMove, som förmedlar bostäder i medelhavsregionen.

FastOut har redan samarbeten med enskilda fastighetsmäklare i Spanien. Nu tas ytterligare ett viktigt steg genom ett avtal med marknadsplatsen MiMove, som via fastighetsmäklare annonserar bostäder i framförallt Spanien och Portugal.

"Vi ser en bra effekt av engagerade återförsäljare som säljer FastOuts tjänster på en marknad som de kan. MiMove kommer att lyfta intresset och spridningen i en viktig region", säger Håkan Lindgren, VD på FastOut.

Svenskägda MiMove kommer att börja marknadsföra FastOuts tjänster redan i november och bolagets VD Marcus Surtén, är optimistisk.

"Samarbetet med FastOut skapar signifikanta värden för alla våra intressegrupper inom bostadsaffären, köpare, säljare och fastighetsmäklare. Förväntningarna från köpare och säljare har på senare år utvecklats till en helt ny nivå gällande digital upplevelse, det är något vi som marknadsplats vill omfamna och driva tillsammans med våra mäklarpartners. Med en modernare presentation och en bättre helhetslösning ger partnerskapet med FastOut oss ytterligare verktyg för detta",  säger Marcus Surtén, VD MiMove.

MiMove kommer att agera som betalande kund till FastOut, för att nyttja tjänsten i sin plattform och även som återförsäljare gentemot lokala fastighetsmäklare. www.mimove.com


För mer information, kontakta:
Håkan Lindgren, VD FastOut
Tel: +46 (0)727 29 18 80
E-post: hakan.lindgren@fastout.com

Marcus Surtén, VD MiMove
Tel: +34 951 765 437
E-post: marcus.surten@mimove.com

 

Denna information är sådan information som FastOut är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Information lämnades, genom styrelsens försorg, för offentliggörande den 28 oktober 2020.

Läs mer hos Cision
Read more about Fastout Int. AB