Press release from Companies

Published: 2020-12-15 15:10:49

Plejd AB: Plejd lanserar trådlös vrid WRT-01

Bolaget lanserar WRT-01, likt den mycket populära trådlösa tryckknappen WPH-01 är WRT-01 ett trådlöst interface fast i vridformat. Med en specificerad batteritid på över 10 år i kombination med priset och smidigheten vid installation ser bolaget att den blir unik i sitt slag. WRT-01 kommer att passa med dom populäraste ramarna på marknaden. WRT-01 lanseras i Sverige, Norge och Finland, med leveransstart i slutet på januari. 

VD Babak Esfahani kommentarer
Vi är mycket glada över att kunna lansera WRT-01. Att trådlöst kunna placera en knapp vart man vill är en enorm fördel för både elektriker såväl som för slutkund för att på ett tids- och kostnadseffektivt sätt kunna lösa problematiska kabeldragningar. Med WRT-01 kommer vi kunna erbjuda detta likt för WPH-01 fast i vriddimmerformat, med en unik kombination av funktion, pris och smidighet. Förutom att det är en viktig komponent för den svenska marknaden så ser vi att det är en nyckelkomponent för den norska marknaden som procentuellt använder en stor andel trådlös styrning samt vriddimmrar.
 

För ytterligare information

Babak Esfahani

VD, Plejd AB

Telefon: 0735-322 391

E-post: babak.esfahani@plejd.com

Om bolaget

Plejd är ett innovativt svenskt teknikbolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation. Bolaget vitaliserar belysningsmarknaden genom att ligga i framkant i den teknikutveckling som populärt brukar kallas för Internet of Things.

Läs mer hos Cision
Read more about Plejd AB