Press release from Companies

Published: 2021-03-08 11:40:04

Parans Solar Lighting AB: Distributör i Thailand investerar i Paranssystem

Parans har erhållit order på ett Paranssystem av sin thailändska distributör i Bangkok. Paranssystemet kommer att installeras på distributörens kontor för att kunna visas upp för potentiella kunder på den thailändska marknaden.


Bild: Parans konceptbilder

Parans och IQ Technologies Asia Co Ldt (IQ Tech") ingick distributörsavtal i november 2019 (se pressmeddelande daterat 191120). Parterna hann precis starta upp sitt samarbete när den pågående pandemin tog fart. Precis som så många andra bolag har IQ Tech fokuserat på de kärnkritiska affärerna och aktiviteterna, men bolaget är nu redo att öka aktiviteterna för att marknadsföra och sälja Parans lösningar. Ett steg i detta är att installera ett Paranssystem på sitt kontor för att kunna visa upp för potentiella kunder. Naturligt ljus via Paranssystemet kommer att spridas i kontorsutrymme. Ordern har ett symboliskt värde för Parans. Installationen beräknas ske i juni 2021. IQ Technologies kommer installera systemet med support från Parans installationstekniker i Sverige via länk.

IQ Tech är ett väletablerat bolag i Thailand som erbjuder bland annat produkter vari mjukvaruerbjudandet är en framträdande del. De arbetar bland annat mot fastighetsägare, stora arbetsgivare såsom exempelvis sjukhusentreprenörer med systemförsäljning. Bolaget har huvudkontor i Bangkok.

- Vi är glada att IQ Tech ser att tiden nu är mogen att påbörja den marknadsföring och försäljning av vår lösning som var tänkt att ta fart för cirka ett år sedan. Det är viktigt att kunna visa upp vår lösning för potentiella kunder såväl själva upplevelsen men även att kunna visa upp den integration av mjukvarulösningen som kan göras. IQ Tech har sett en ökad efterfrågan från kunder för vår lösning på deras marknad och ser fram emot att låta detta ta fart, säger David Leff-Hallstein, International Sales Manager Asia på Parans.

 

Kontakt:

Helen Forsling, VD Parans Solar Lighting AB (publ), tfn. 0731-56 41 28, helen.forsling@parans.com www.parans.com

Om Parans Solar Lighting AB (publ)
Parans Solar Lighting erbjuder solljus för inomhusmiljöer genom ett innovativt system som fångar in och leder vidare solens strålar. Parans, som utvecklat tekniken, vänder sig främst till fastighetsägare, arkitekter och större arbetsgivare över hela världen. Parans Solar Lighting är noterat på Spotlight Stock Market och har kontor i Mölndal.
Hur funkar Paranssystemet: https://youtu.be/eflcbj2lpWo

Läs mer hos Cision
Read more about Parans Solar Lighting AB