Press release from Companies

Published: 2021-08-31 14:57:35

Gullberg & Jansson AB: Gullberg & Janssons dotterbolag Nomaco DK firar framgångar på mässan Have og Landskap i Slagelse 25-29/8-2021

Nomaco DK vann 1:a pris i kategorin ”Større maskiner”, maskinleverantörernas innovationspris på mässan.

Produkten som vann 1:a pris är en helt nyutvecklad och 100% batteridriven gräsklippare från producenten AllTrac i Holland.Gräsklipparen av modell 8015-F utmärker sig genom att vara den enda produkten på marknaden med 100% batteridrift, 4-hjulsdrift och 70kW litiumbatteri. Gräsklipparen kan användas i upp till åtta timmar och klipper hela 2,7 breddmeter. Kabinen är utrustad med värme, ac och komfortabelt säte. 

Nomaco DK vann också 3:e pris i kategorin "Mindre maskiner" med produkten RAYMO. RAYMO är en unik, helt nyutvecklad fjärrstyrd redskapsbärare som kan användas upp till 7 timmar. 

Nomacos VD Benny Svenningsen kommenterar: "Det är en stor ära att få vinna denna typ av pris som visar att vi ligger helt rätt i vår satsning på innovativa miljövänliga batteridrivna produkter till den professionella grönytebranschen".

Helsingborg den 31 augusti, 2021

Peter Bäck

För ytterligare information

Peter Bäck, VD, E-post: peter.back@gullbergjansson.se, Tel: +46 706 46 46 63
E-post: info@goj.se, Hemsida: https://www.goj.se , Org.nr.: 556690-5989

Gullberg & Jansson AB (publ) i Helsingborg har affärsidén att utveckla, marknadsföra och distribuera miljösmarta produkter för både privat och kommersiellt bruk. Huvudprodukter finns att finna inom grönyte-, swimmingpool-, och relax- och wellnessbranschen. Verksamheten drivs via flera dotterbolag, aktiva på den nordiska marknaden. Bolagets aktie handlas på Spotlight Next med kortnamnet GJAB.






 

Läs mer hos Cision
Read more about Gullberg & Jansson AB