Press release from Companies

Published: 2021-09-22 09:00:00

Mandel Design Group: Mandels dotterbolag Electronordic inleder samarbete med Game Chest Group UK Limited

Nyhetsbrev/uppdatering

Mandels dotterbolag Electronordic inleder ett samarbete med Game Chest Group UK Limited (Game Chest). Samarbetet innebär att  Electronordic agerar återförsäljare av Game Chest’s digitala spel och produkter via sin plattform (https://electronordic.se/). Initialt kommer Electronordic publicera ett 50-tal titlar på sin plattform och parterna kommer kontinuerligt utvärdera samarbetet med ambition att kunna publicera fler titlar samt flera produkter. Mandel kan idag inte uttala sig om hur stor ekonomisk inverkan samarbetet kommer bidra med i framtiden, men initialt har inte samarbetet någon väsentlig ekonomisk inverkan på Koncernen.

Det är med glädje vi ser att Electronordic fortsätter bredda sin affär med fler samarbetspartners samt ett utökat produktsortiment och vi ser med spänning fram emot att jobba tillsammans med Game Chest.

För mer information, vänligen kontakta:

Verkställande direktör, Alexander Winqvist

ir@mandeldesign.se

www.mandeldesign.se

Mandel Design Group AB

Mandel Design Group AB är ett e-handelsbolag med höga ambitioner gällande produkter och service. Bolaget har som mål att förvärva såväl bolag som plattformar inom e-handel.

Läs mer hos Cision
Read more about Mandel Design Group