Press release from Companies

Published: 2022-03-22 09:52:25

ESEN eSports AB: Vaxxa startar samarbete med Beijer Byggmaterial

ESEN:s senaste förvärv Vaxxa ingår samarbete med Beijer Byggmaterial. Vaxxa.se är anpassad för att byggvaruhus enkelt ska kunna sälja överskott, felbeställningar och utställningsexemplar.

Istället för att varorna riskeras att slängas, fraktas långt tillbaka till leverantörer eller ta upp lageryta, så säljes varorna snabbt vidare till privatpersoner och företag på auktion hos Vaxxa. Samarbetet bidrar till en mer hållbar och cirkulär bygghandel.

Byggvaruhusen i Piteå och Luleå är först ut med att testa och utveckla arbetsprocessen tillsammans med Vaxxa. Beijer Byggmaterial är störst på sin marknad med totalt 110 byggvaruhus runt om i Sverige.

Pär Larsson, VD & grundare av Vaxxa, kommenterar:

Att personalen hos Beijer själva publicerar sina säljobjekt på Vaxxa.se, och där vi sedan driver fram ett avslut med auktionsförfarandet är en väldigt framgångsrik process, varuhusen får geografiskt en otroligt bred kundgrupp via Vaxxa

Jens Nilsson, Butikschef Piteå, kommentar:

Vaxxas tjänst möjliggör en snabb och effektiv försäljning som är i enlighet med företagets miljö- och hållbarhetpolicy. Att verka för en hållbar användning i hela värdekedjan är någonting som vi eftersträvar och utvecklar regelbundet tillsammans med våra samarbetspartners - och här spelar Vaxxa en viktig roll.

Kontakt

Alexander Dypbukt, Tf. VD ESEN esports AB
+46 73 600 16 84
alexander.dypbukt@esenesports.com

 

Om ESEN esports AB

ESEN är ett sändnings och produktionsbolag inom esport med en komplett infrastruktur för att arrangera och producera esport, vilket innefattar en egen esportarena, eventlokal, turneringsplattform, studio och TV-produktion med över 300 sändningar i ryggen. ESEN esports är experter på liveproduktion och står bakom Nordens största esportturnering "King of Nordic" under eget varumärke, men tar även på sig externa produktionsuppdrag för arrangörer och spelutvecklare. ESEN esports är noterade på Spotlight Stock Market och har sina lokaler i Bromma, Stockholm. 

Läs mer hos Cision
Read more about ESEN eSports AB