Press release from Companies

Published: 2022-08-04 08:51:15

CGit: CGit tar ny order med befintlig kund, värde 1,1 MSEK

Mölndal                                                                                                                                                                  2022-08-04

CGit tar ny order med befintlig kund, värde 1,1 MSEK.

CGit har fått förtroendet att leverera nästa generations lagringslösning till en befintlig kund. Kunden är en butikskedja som säljer tillbehör för hemelektronik, Kunden har beslutat att investera i ny teknologi för att möta verksamhetens krav på säkerhet och kapacitet. Med den nya teknologin som CGit levererar säkerställer kunden att informationen alltid är säker och tillgänglig med hög kapacitet.

CGit tackar för förtroendet, säger Mattias Bergkvist, VD för CGit.

CGit fortsätter att bygga sitt kunskapshus inom AI/Deep Learning.

//
För mer information, kontakta Bolaget på:
VD Mattias Bergkvist
Telefon: 031-762 02 40

info@cgit.se
www.cgit.se

Denna information är sådan information som CGit Holding AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 4:e augusti 2022.

CGit:
CGit är ett IT-konsultbolag med säte i Mölndal som ingår i en koncern där det helägda dotterbolaget CGit AB har sedan 2007 bedrivit verksamhet inom uppbyggnad och utveckling av IT vilket omfattar bl.a. AI/Deep Learning-plattformar datacenter, säkerhet, management, hosting, nätverk & kommunikation och backup/DR. Bolaget levererar tjänster inom tre affärsområden; IT-drift, IT-konsulter samt IT-produkter och har i dagsläget omkring 120 kunder fördelade över flera olika branscher, varav hos 60 kunder är Bolaget en helhetspartner i sin leverans av IT-stöd.

Läs mer hos Cision
Read more about CGit