Published: 2/21/2019 11:40:09 AM

This is a news from the news agency Direkt Disclaimer


Direkt about C Security Systems AB: ALLA EU-KRAV TESTBETALNINGAR RYSSLAND EJ UPPFYLLDA

STOCKHOLM (Direkt) C Security meddelar att testbetalningarna som ryska samarbetspartner till en transferbank i EU har skickats tillbaka då myndigheterna i EU ansåg att alla krav inte var uppfyllda.

"Våra partners i Ryssland har träffat berörda instanser för att få mer detaljer från EU vilka krav som inte är uppfyllda", skriver C Security i ett pressmeddelande.

Bakgrund är att C Security under 2015 tecknade samarbetsavtal med ryska försäkringsbolaget OSK, ett kooperativ av drygt 100 stycken försäkringsbolag. Detta innebar att C Securitys C-pod-system ska vara obligatoriskt för OSK:s kunder som vill försäkra sina båtar, uppskattningsvis cirka 15.000 kunder. C Security Systems ska få direktbetalningar av individuella ryska kunder för abonnemang medan hårdvaran beställs och betalas av bolagets ryska distributör.

C Security har sedan 2015 arbetat med att få betalningsflödet att fungera vilket är ett krav för att samarbetet ska träda i kraft.

Vad gäller lanseringen av C-pod i Brasilien meddelade C Security i oktober att detta skulle ske i januari i år. Betalningen försenades på grund av att importtillståndet drog ut på tiden men nu har C Security fått full betalning och C-pod är introducerad på den brasilianska marknaden.

"Betalningen av den brasilianska ordern samt de första orderna från de nya distributörerna för Benelux och Turkiet stärker Bolagets likviditet med totalt cirka 270 tkr", heter det.



                    
                

Read more about C Security Systems AB