Publicerat: 2019-02-07 09:19:22

Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer


Finwire om STENOCARE A/S: Stenocare leverede flere flasker medicinsk cannabis end ventet i efteråret - aktien stiger 3,6 procent

Stenocare leverede 2.200 flasker medicinsk cannabisolie i perioden september til december sidste år, hvilket var mere end de 2.100 som selskabet selv havde ventet. Det sender aktien i vejret med 3,6 procent i den tidlige handel.

I januar kunne Finwire rapportere, at flere danskere end ventet havde fået udskrevet cannabis i løbet af det første år af regeringens forsøgsordning med medicinsk cannabis, som trådt i kraft i januar 2018.

I 2018 fik i alt 1.243 personer udskrevet cannabis olie, altså mere end en fordobling af de 500, som regeringen havde ventet.

I forsøgsordningen er det blandt andet patienter med sclerose, kroniske smerter eller bivirkninger fra kemobehandling, som har mulighed for at få udskrevet medicinsk cannabis.

De første til at få tilladelse til at markedsføre og producere medicinsk cannabis herhjemme er danske Stenocare, der blev børsnoteret sidste år på Spotlight-bøsen. Pengene fra IPO'en skal bruges til en fabrik i Jylland, som netop nu er ved at blive bygget.

Läs mer om STENOCARE A/S