Publicerat: 2019-03-29 09:01:09

Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer


Finwire om STENOCARE A/S: Stenocare når ikke mål om egen cannabisproduktion i første kvartal - venter spirer fra Canada 'meget snart'

Stenocare oplyste ved sin børsnotering sidste år, at man ventede at kunne producere cannabisolie fra egen avl i løbet af første kvartal. Men med et andet kvartal, som starter på mandag, må det danske pharmaselskab udsætte den plan.

Stenocare venter nemlig fortsat på den endelige sending af cannabis-spirer fra sin canadiske partner Canntrust, fordi myndighederne i Canada er blevet forsinket med den sidste godkendelse af afsendingen.

"Stenocare er klar til at modtage de levende planter fra Canada og er ivrig efter at nå første stadie i at kultivere dem i på fabrikken i Danmark," skriver selskabet, der har bygget en fabrik i jylland for pengene, der blev rejst ved børsnoteringen sidste år.

Ifølge selskabet, som var det første herhjemme, som fik godkendt salg og udvikling af medicinsk cannabis, da forsøgsordningen trådte i kraft sidste år, skulle Canada sende planterne "meget snart".

Läs mer om STENOCARE A/S