Publicerat: 2019-04-05 08:54:02

Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer


Finwire om STENOCARE A/S: Stenocare udpeger direktør fra partner som nyt bestyrelsesmedlem

Stenocare tilføjer nyt medlem til bestyrelsen i form af investeringsdirektør og vice president Ian Abramowitz fra den canadiske partner, Canntrust. Det oplyser selskabet fredag morgen.

Stenocare, der arbejder inden for medicinsk cannabis, får i dag sine produkter leveret fra Canntrust og venter i skrivende stund på at få stiklinger tilsendt fra partneren, så produktionen på dansk jord kan begynde.

Adm. direktør for Stenocare oplyser over for Finwire, at han venter, at udvidelsen af bestyrelsen med Abramowitz både vil være en stor ressource for Stenocare, og samtidig vil det cementere partnerskabet.

Fra 2016 til 2018 sad Abramowitz som CFO i Canntrust, og var her med til at få virksomheden til at vokse fra at have 10.000 patienter i december 2016 til 58.000 patienter to år senere, mens omsætningen voksede fra 4,5 mio. canadiske dollars til 45,6 mio. i samme periode.

Abromawitz ventes valgt ind ved næste generalforsamling, da 75 procent af aktionærerne allerede har givet støtte af valget på forhånd.

Läs mer om STENOCARE A/S