Publicerat: 2019-10-11 09:34:46

Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer


Finwire om Nustay A/S: Nustay vil hente yderligere kapital i fjerde kvartal samt løfte indtjeningen med apps og produktudvidelser

Nustay iværksætter nu en proces for at rejse yderligere kapital i 2019, for at kunne tilbagebetale de 10 mio. kroner, selskabet var nødt til at låne i begyndelsen af september. Samtidig sætter selskabet en række nye planer, der skal løfte indtjeningen.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

De nye tiltag, som selskabet kommer til at lancere i fjerde kvartal 2019, tæller en ny hjemmeside, en ny brandidentitet samt apps til iOS og Android.

Det sker som et resultat af, at 75 procent af alle bookinger sker gennem mobileenheder.

Ydermere vil Nustay også lancere en dedikeret B2B-platform under navnet Nustay Pro, som skal tilbyde hoteller til forretningskunder i form af fysiske såvel som online rejsearrangører.

Generelt får forretningskunder langt større fokus for Nustay, som også vil til at være bookingplatform for flybilletter, biludlejning og lufthavnstransfers. De to sidstnævnte forventes lanceret i fjerde kvartal 2019, mens flybilletter er planlagt at blive lanceret i første kvartal af næste år.

Endelig har selskabet også brugt kræfter på at udvikle sine Google Hotel Ads-marketing yderligere.

Nustay holder fast i sine mål om at have et positivt cashflow i første halvdel i 2020 og være profitskabende i slutningen af 2020.

Selskabets aktie dykker 5,71 procent oven på udmeldingen.

Läs mer om Nustay A/S