Press release from Companies

Publicerat: 2019-06-11 09:00:00

Freetrailer Group A/S: Samarbejdet styrkes mellem Freetailer Group A/S og ICA Maxi med yderligere tilføjelser af nye butikker til eksisterende aftale

Det stærke samarbejde mellem Freetrailer og ICA Maxi fortsætter, og supermarkedskæden tilføjer yderligere 2 butikker med hver en 3-årige aftale. Der er i denne omgang tale om ICA Maxi Toftanäs og ICA Maxi Trelleborg, som henholdsvis får leveret 10 nye trailere til butikken i Toftanäs og 4 nye trailere til Trelleborg.

”Det er fantastisk, at ICA Maxi butikkerne fortsat investerer i Freetrailer konceptet. Siden vores opstart med ICA Malmø ser vi tydeligt en stigende interesse i lokalsamfundet for vores serviceydelse, hvilket b.la. vidner om, at deleøkonomien for alvor er ved at etablere sig indenfor trailerudlejning i Sverige. Vores samarbejde har stort potentiale for begge parter, og vi har tiltro til, at Freetrailer konceptet udbredes til flere af kædens butikker rundt om i Sverige” siger Allan Sønderskov Darré, Group CEO.

Tilbuddet om gratis trailerudlejning er et godt supplement til ICA koncernens vision om at gøre hverdagen lidt enklere, og Freetrailerne leveres også med den smarte låseløsning Freelock, som er 100% selvbetjent og herved giver kunderne fuld fleksibilitet. Det samlede initiativ vil bidrage til det høje kundeserviceniveau, som ICA kontinuerlig søger at højne.

”Freetrailers koncept, om at give kunderne muligheden for at låne en gratis trailer, matcher vores DNA om at sætte kunden i centrum og gøre hverdagen mere enkel. Vi er meget begejstret for samarbejdet, som uden tvivl vil medvirke til endnu stærkere kunderelationer og samtidig får vi en stor eksponering i lokalområdet via reklamen på trailerne” siger Anders Somstedt, ICA Maxi Trelleborg. 


For mere information om Freetrailer Group A/S kontakt venligst:
Allan Sønderskov Darré, Group CEO & grundlægger

E-mail: asd@freetrailer.com
Telefon: +45 42 90 90 98


Kort om Freetrailer Group A/S
Freetrailer er en dansk teknologivirksomhed, grundlagt i 2004, med det formål at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk it-platform. Virksomheden tilbyder i dag sine kunder en 100% selvbetjeningsløsning via app og elektronisk lås, der giver kunderne fuld fleksibilitet.

Konceptet har vist sig at skabe øget trafik til butikkerne på en nytænkende og anderledes måde og siden opstarten har mere end 2 millioner kunder lånt en gratis Freetrailer hos IKEA, SILVAN, Bilka, Pelican Self Storage – eller hos en af virksomhedens mere end 30 andre samarbejdspartnere i Norden. Virksomheden arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet.

Det danske dagblad Børsen har tildelt Freetrailer syv vækstgazeller i streg. Freetrailer står i dag med et yderst rentabelt og globalt skalerbart forretningskoncept, der bygger på en gennemtestet og robust it-platform.

Läs mer hos Cision
Läs mer om Freetrailer Group A/S