Press release from Companies

Publicerat: 2019-11-29 12:41:39

Freetrailer Group A/S: Ny strategi skal sætte Freetrailer Group A/S på landkortet i Europa, og samtidig ændres der i ledelsen

Det bliver én af de oprindelige stiftere af Freetrailer Group A/S, Allan Sønderskov Darre, der skal stå i spidsen for den internationale udrulning. Med udgangspunkt i de allerede påbegyndte aktiviteter i Hamborg skal Allan, som ankerperson og direktør for den nye strategi, Freetrailer Future, sikre en fortsat udrulning af Freetrailer-konceptet til andre potentielle markeder i Europa.

”Siden Freetrailer Group gik på Børsen i 2018, har der været fokus på yderligere positionering i Skandinavien og sideløbende afdækning af ekspansionsmulighederne i det øvrige Europa. Nu er Freetrailer klar til at køre over grænsen og positionere selskabet i Tyskland og påbegynde en egentlig udrulning af konceptet i Europa”, siger bestyrelsesformand, Mikael Bartroff.  

Allan har allerede med succes, kickstartet den nye strategi syd for grænsen. Freetrailer Group har indgået en afgørende aftale med Nüwiel om at levere transportløsninger til bl.a. det tyske marked, hvor IKEA har vist interesse for Freetrailers koncept inklusive den nye innovative E-trailer. Nüwiel producerer E-trailere, som kan trækkes efter en cykel eller gående, og produktet passer perfekt ind i Freetrailers teknologiske bookingplatform.

Sammen med IKEA Gentofte har Freetrailer i efteråret testet Nüwiels E-trailer med gode resultater, så det nu er muligt at tilbyde en “sustainable last mile” transportløsning til større byer, hvilket er et stort fokusområde hos mange af Freetrailers samarbejdspartnere.

”Det bliver en vanvittig spændende rejse, vi nu skal ud på, og jeg glæder mig helt vildt”, siger Allan og fortsætter: ”ikke alene til udrulningen af Freetrailer udenfor Skandinavien, men også til at videreudvikle det deleøkonomiske tankesæt, som Aksel Blomgreen og jeg startede for 15 år siden. Vi ser et stort potentiale i bl.a. den nye innovative E-trailer, og vi har rigtig mange andre ideer i støbeskeen, som skal være med til at skabe værdi for forbrugerne og vores samarbejdspartnere”.

Den nye strategi medfører også et ledelsesskift, hvor Philip Fillipsen pr. dags dato overtager rollen som CEO for Freetrailer Group A/S. Philip har været CFO for Freetrailer Group A/S siden 2018 og har været med på Freetrailer-rejsen siden 2009. 

”Jeg glæder mig meget over den positive udvikling Freetrailer Group er inde i. De nye strategiske tiltag bekræfter kun den innovative kraft, som skabte Freetrailer, og som er definerende for Freetrailers kultur. Det seneste år har vi fokuseret på at strømline organisationen til at supportere Freetrailer Group’s eksisterende forretning, udvikling og rejse sydover, og nu er vi klar til at føre det ud i livet”, udtaler Philip Filipsen.

MAR; Denne informationsom Freetrailer Group A/S skal offentliggøre i henhold til EU’s markedsmisbrugsforordning. Informationen er givet gennem ovenstående kontaktpersons sekretariart til offentliggørelse den 29/11 2019

For mere information om Freetrailer Group A/S kontakt venligst:

Mikael Bartroff, Bestyrelsesformand
E-mail: 
mb@freetrailer.com 
Telefon: +41 76 767 44 44

Allan Sønderskov Darré, Direktør og Bestyrelsesmedlem 
E-mail: asd@freetrailer.com
Telefon: +45 42 90 90 98

Philip Filipsen, Group CEO 
E-mail: pf@freetrailer.com
Telefon: +45 40 90 17 85

Kort om Freetrailer Group A/S 
Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed, grundlagt i 2004, med det formål at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk it-platform. I samarbejde med selskabets partnere bl.a. IKEA, Pelican og Bilka stilles transportløsningen til rådighed for partneres kunder i Skandinavien. 
Med en 100% selvbetjeningsløsning via app og elektronisk lås gives der fuld fleksibilitet til partnerne og deres kunder, og i dag har mere end 2,5 millioner personer gjort brug af Freetrailers service. 

Freetrailer arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet. 

Fakta: 
+40 samarbejdspartnere 
+250 afhentningssteder
+1500 trailere 

Freetrailer Group står i dag med et skalerbart forretningskoncept, der bygger på en innovativ it-platform med et globalt potentiale. Freetrailer Group A/S blev børsnoteret på Spotlight Stock Market i 2018.
Ticker code: FREETR 

Läs mer hos Cision
Läs mer om Freetrailer Group A/S