Press release from Companies

Publicerat: 2020-09-18 10:38:03

Freetrailer Group A/S: Freetrailer Group A/S indgår aftale med nyåbnet IKEA-varehus i Tyskland

Freetrailer er nu klar til rulle sit koncept ud på det tyske marked. Her bliver Freetrailers første partner det nyåbnede IKEA-varehus i Karlsruhe med levering af både bil-trailere, e-trailere og cargobikes.

Det nyåbnede IKEA i Karlsruhe bliver det første varehus i Tyskland, der kan tilbyde Freetrailers selvbetjeningskoncept til deres kunder. Freetrailers app og Freelock-løsning gør det muligt for kunderne at booke en bil-trailer, e-trailer eller cargotrailer på en nem og fleksibel måde til hjemtransport.

Til en start stilles der 4 bil-trailere, 3 e-trailere og 2 cargobikes til rådighed i Freetrailers booking Platform.   

"Det er en vigtig aftale, vi nu indgår i Tyskland. Dels fordi det tyske marked rummer så utrolig mange muligheder, og ikke mindst fordi IKEA er en strategisk kunde både i Tyskland og på vores hjemmemarkeder i Norden. Vi står foran en lang og spændende ekspansionsrejse i Europa", siger Freetrailers bestyrelsesformand, Mikael Bartroff

"Vores deleøkonomiske koncept matcher IKEA’s ønsker om ansvarlig kundeservice – ikke mindst vores sidste skud på produktstammen, hvor det nu også er muligt at transportere varerne hjem med en cargobike eller e-trailer til cyklen. Vi sætter stor pris på det gode samarbejde med IKEA" siger CEO Philip Fillipsen.

Udrulningen af Freetrailer-konceptet i Tyskland starter den 24/9 med IKEA i Karlsruhe og i løbet af Q4 2020 forventes Freetrailer-konceptet at blive introduceret i yderligere 8-10 varehuse.

For yderligere information om Freetrailer Group A/S kontakt venligst:

Philip Filipsen, CEO 

E-mail: pf@freetrailer.com

Telefon: +45 40 90 17 85

Kort om Freetrailer Group A/S
Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed med det formål at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk it-platform. I samarbejde med selskabets partnere bl.a. IKEA, ICA, 24Storage og Silvan stilles transportløsningen til rådighed for partneres kunder i Skandinavien.

Med en 100% selvbetjeningsløsning via app og elektronisk lås gives der fuld fleksibilitet til partnerne og deres kunder, og i dag har mere end 3,5 millioner personer gjort brug af Freetrailers service.

Freetrailer arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet.

Fakta:

+50 samarbejdspartnere

+300 afhentningssteder

+1600 trailere

Freetrailer Group står i dag med et skalerbart forretningskoncept, der bygger på en innovativ it-platform med et globalt potentiale. Freetrailer Group A/S blev børsnoteret på Spotlight Stock Market i 2018.

Ticker code: FREETR

Läs mer hos Cision
Läs mer om Freetrailer Group A/S