Press release from Companies

Publicerat: 2021-06-11 10:15:00

Freetrailer Group A/S: Freetrailer Group A/S og Beijer Byggmaterial AB indleder nyt spændende samarbejde.

Freetrailer Group og den svenske byggematerialekæde Beijer Byggmaterial udvider nu samarbejdet, hvilket betyder at Freetrailers service bliver stillet til rådighed for kædens 83 Byggecentre over hele Sverige.

Freetrailer Group og Beijer Byggmaterial - som indgår i STARK GROUP, der er Nordeuropas ledende distributør af byggemateriale til virksomheder i Danmark, Grønland, Norge, Sverige, Finland og Tyskland - har indgået en samarbejdsaftale, som indebærer at Freetrailer konceptet bliver stillet til rådighed for alle kædens byggecentre og deres kunder. Beijers varehuse i Bromma, Märsta og Uppsala har allerede taget Freetrailers selvbetjeningskoncept til sig, og tilbyder dette til deres kunder. Nu vil Beijers resterende 80 Byggecentre, ligeledes blive tilbudt Freetrailer konceptet, hvoraf varehusene i Lidingö, Lissma, Norrtälje, Grisslehamn, Järfälla, Södertälje og Sundsvall allerede har bestilt nye trailere.

"Hos Beijer Byggmaterial har vi en vision om at være hele Sveriges Byggepartner ved at tilbyde vores kunder tjenester og løsninger som er pålidelige, enkle og relevante, med en høj grad af kvalitet i vores viden og rådgivning. Vi bygger dem som bygger. Vi ønsker samtidigt at tilbyde en række tillægsservices der understøtter vores mange kunders forretning, og som gør arbejdet nemmere i hverdagen. Gennem samarbejdet med Freetrailer kan vi tilbyde vores kunder en ekstra service i form af lån af en gratis selvbetjent trailer, og samtidig fungerer trailerne perfekt som rullende reklamesøjler i lokalområderne", siger Johan Ellwén, Commercial Director hos Beijer Byggmaterial AB.

Johan Wijkander, Country Manager Freetrailer Sverige glæder sig over det nye samarbejde, som giver en fantastisk indgangsvinkel for Freetrailers udbredelse på det svenske marked.

"Jeg er glad og stolt over, den nye rammeaftale med Beijer Byggmaterial, som betyder at vi nu kommer til at tilbyde vores selvbetjeningsløsning til hele Beijer Byggmaterial kæden. Vi opfatter det som en klar anerkendelse af vores koncept, at Beijer har valgt at indgå en landsdækkende rammeaftale med os, efter at vi har serviceret 4 af kædens Byggevarehuse den seneste tid. Samtidigt er det en stor glæde for os, at Freetrailer i Sverige kan tilføje en byggemarkedskæde som partner. Freetrailer konceptet vil være med til at markedsføre Beijer i lokalområdet, samtidigt med at det giver Beijers kunder en 100% selvbetjent transportløsning. Beijer Byggmaterial har en stærk markedsposition på det Svenske marked, og vi glæder os meget til at udbrede Freetrailer konceptet sammen," udtaler Johan Wijkander.

For yderligere information om Freetrailer Group A/S kontakt venligst:

Philip Filipsen, CEO 

E-mail: pf@freetrailer.com

Telefon: +45 40 90 17 85

Kort om Freetrailer Group A/S
Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed, hvis mission er at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk it-platform.

Med en 100% selvbetjeningsløsning via Freetrailer Appen og den elektroniske lås gives Freetrailers Partnere og deres kunder fuld fleksibilitet og i dag har mere end 3,5 millioner personer gjort brug af Freetrailers service.

Freetrailer arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet.

Fakta:

+60 samarbejdspartnere

+350 afhentningssteder

+1.900 trailere

Freetrailer Group står i dag med et skalerbart forretningskoncept, der bygger på en innovativ it-platform med et globalt potentiale. Freetrailer Group A/S blev børsnoteret på Spotlight Stock Market i 2018.

Ticker code: FREETR

Läs mer hos Cision
Läs mer om Freetrailer Group A/S