Publicerat: 2019-08-13 12:17:56

Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer


Finwire om Initiator Pharma A/S: Initiator Pharma sikrer sig 5 mio. svenske kroner i brofinansiering til sin anden lægemiddelkandidat

Forskningsselskabet Initiator Pharma har modtaget 5 mio. svenske kroner i brofinansiering af sin anden lægemiddelkandidat IP2018, så selskabet kan komme i gang med det kliniske fase 2-studie. Det fremgår af en selskabsmeddelelse.

Depressionsmidlet IP2018 er et lægemiddel, som Initiator Pharma har adgang til gennem sin optionsaftale med Saniona. Den gør det muligt for forskningsselskabet at kunne teste og evaluere lægemidlets potentiale både lægefagligt og kommercielt uden omkostninger.

Brofinansieringen, som finansierer IP2018 frem til starten af 2020, kommer fra Formue Nord Markedsneutral, Modelio Equity og Per Nilsson.

De 5 mio. svenske kroner er valide indtil februar 2020 og har en rente på 2 procent om måneden og forventes at blive betalt helt eller delvist kontant tilbage.

Initiator Pharma meddeler desuden, at selskabet i øjeblikket er i gang med at udføre kliniske fase 2-studier på sit største lægemiddel IPED2015, som modvirker rejsningsproblemer. Dog tager processen med at finde egnede forsøgspersoner lidt længere end forventet.

Läs mer om Initiator Pharma A/S