Press release from Companies

Publicerat: 2018-12-07 09:30:00

Freetrailer Group A/S: Bestyrelse og ledelse køber op i Freetrailer aktier

Bestyrelsen og ledelsen i Freetrailer Group køber aktier efter kvartalsredegørelsen for Q1 2018/2019. Bestyrelsesformand Mikael Bartroff og Group CEO Allan Sønderskov Darré, har tilsammen købt 63.967 aktier i selskabet.

D. 27. november 2018 fremlagde selskabet sin første kvartalsredegørelse (Q1 2018/2019), som børsnoteret selskab, og både bestyrelse og direktion er glade for de første måneders performance som noteret selskab. 

”Freetrailer er på en vækstrejse og med 21% tilvækst på toplinjen i første kvartal i forhold til samme periode sidste år, er vi kommet godt fra start. De opnåede resultater er opmuntrende, og vi er meget tilfredse med, at Freetrailer, som vækstvirksomhed, også er i stand til at skabe overskud på bundlinjen. Dette lover godt for fremtiden og for den vækstrejse, vi fortsat står over for” lyder det fra en enig bestyrelse og direktion.

Efter kvartalsudmeldingen har Group CEO Allan Sønderskov Darré købt 39.967 aktier, mens bestyrelsesformand Mikael Bartroff har købt 24.000 aktier. Den samlede købssum udgør 262.586 DKK

Det totale antal aktier i selskabet Freetrailer Group A/S udgør 9.199.171 med en markedskapital på 38.9 MDKK.


For mere information om Freetrailer Group A/S kontakt venligst:
Allan Sønderskov Darré, Group CEO & grundlægger

E-mail: asd@freetrailer.com
Telefon: +45 42 90 90 98


Kort om Freetrailer Group A/S
Freetrailer er en dansk teknologivirksomhed, grundlagt i 2004, med det formål at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk it-platform. Virksomheden tilbyder i dag sine kunder en 100% selvbetjeningsløsning via app og elektronisk lås, der giver kunderne fuld fleksibilitet.

Konceptet har vist sig at skabe øget trafik til butikkerne på en nytænkende og anderledes måde og siden opstarten har mere end 2 millioner kunder lånt en gratis Freetrailer hos IKEA, SILVAN, Bilka, Pelican Self Storage – eller hos en af virksomhedens mere end 30 andre samarbejdspartnere i Norden. Virksomheden arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet.

Det danske dagblad Børsen har tildelt Freetrailer syv vækstgazeller i streg. Freetrailer står i dag med et yderst rentabelt og globalt skalerbart forretningskoncept, der bygger på en gennemtestet og robust it-platform.

Läs mer hos Cision
Läs mer om Freetrailer Group A/S