Press release from Companies

Published: 2024-02-15 11:06:09

FX International AB: Kommuniké från den extra bolagsstämman i FX International AB (publ)

FXI har den 15 februari 2024 avhållit extra bolagsstämma i Malmö. För mer detaljerad information om innehållet i besluten hänvisas till den fullständiga kallelsen till extra bolagsstämman och de fullständiga förslagen. Kallelse till extra bolagsstämman samt fullständiga förslag finns tillgängliga på bolagets webbplats, www.fxi.se. Den extra bolagsstämman fattade beslut enligt nedan.

Val till styrelsen

Stämman beslutade att inte välja Peter Olausson och Robert Katic till styrelseledamöter. Sittande styrelse omväljs. Beslutet fattades med erforderlig majoritet.

Beslut om att ansöka hos Bolagsverket om en särskild granskare

Majoriteten av de företrädda aktierna på stämman röstade mot förslaget att ansöka hos Bolagsverket om en särskild granskare efter de av Tikspac AB uppgivna granskningsteman. Ombud för Tikspac AB röstade för att ansöka hos Bolagsverket om en särskild granskare.

Då Tikspac AB:s företrädda aktier på stämman översteg en tiondel av samtliga representerande röster på stämman föreligger förutsättningar för ansökan om särskild granskning efter de av Tikspac AB uppgivna granskningsteman.

Sofie Danielsson
CEO
+46 (0) 708 901097
sofie.danielsson@fxi.se

Läs mer hos Cision
Read more about FX International AB